جلسه هماهنکی روسای آموزشکده های منطقه 10 برگزار شد
جلسه هماهنگی روسای آموزشکده های منطقه 10 کشوری برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان: جلسه هماهنگی روسای اموزشکده های فنی و حرفه ای منطقه 10 کشوری با حضور کلیه روسای آموزشکده های استان های همدان، کردستان و کرمانشاه به میزبانی آموزشکده شماره 1 کرمانشاه برگزار شد.
در این جلسه که با قرائت قرآن کریم آغاز به کار کرد، آقای دکتر رضا کیهانی رئیس آموزشکده میزبان به حاضرین در جلسه خیر مقدم عرض نمودند و ابراز امیدواری کردند برگزاری این جلسه منشا خیر و برکت برای آموزشکده های منطقه باشد.
سپس دکتر شهاب کاظمی رئیس منطقه 10 کشوری و رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان ضمن قدردانی از زحمات آموزشکده شماره 1 کرمانشاه به خاطر میزبانی جلسه و همچنین از حضور روسای آموزشکده های منطقه 10 در جلسه تشکر و قدردانی نمودند و برای کلیه کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای آرزوی سلامتی و توفیق نمودند. در ادامه ایشان عنوان نمودند که انشاا... با تبادل نظری که در این جلسه صورت خواهد گرفت بتوانیم جلسه خوب و مفیدی برای روان کردن کارها در آموزشکده ها داشته باشیم.
دکتر کاظمی بیان نمودند دانشگاه فنی و حرفه ای به لحاظ ساختار دانشگاهی سابقه کمی نسبت به سایر دانشگاه های بزرگ کشور و دنیا دارد ولی خوشبختانه تجربه خوبی از وزارت آموزش و پرورش منتقل شده که مهمترین آن نیروی انسانی مهارتی می باشد. ایشان خاطر نشان کردند تجربیاتی که هر کدام از مدرسین و کارکنان دانشگاه دارند بسیار خوب وبا ارزش است که این موضوع دانشگاه فنی و حرفه ای را با سایر دانشگاه های تازه تاسیس متمایز می کند. ایشان عنوان کرد تلفیق تجربیاتی که از قبل به ما رسیده و دید آموزش عالی و نگاه دانشگاهی باعث می شود که ما هرآنچه در این دانشگاه انجام می دهیم بکر و قابل پذیرش باشد.دکتر کاظمی بیان داشت با همفکری و هماهنگی بین همه مسئولین و دلسوزان دانشگاه تلاش شود سهم دانشگاه از بودجه بزرگ تر دیده شود. ایشان به روند رو به رشد و مثبت دانشگاه به لحاظ مالی، بودجه ای و امکانات و تجهیزات آموزشی اشاره کردند و این روند را نسبت به سال 93 و قبل از آن مثبت ارزیابی نمودند.
دکتر کاظمی عنوان داشتند فعالیت های آموزشکده زیر نظر دانشگاه فنی و حرفه ای می باشد و این مهم است که مسئولین ما و سایر کارکنان این احساس را داشته باشند که زیر نظر دانشگاه فعالیت می نمایند به به عنوان یک آموزشکده مستقل در یک شهرستان. ایشان گفتند وقتی با این دید به این مسئله نگاه شود نقاط قوت آموزشکده نقاط قوت دانشگاه و نقاط ضعف آن نیر نقاط ضعف دانشگاه خواهد بود. ایشان افزود آموزشکده ها نقاط قوت زیادی دارند. این هم افزایی و کمک به یکدیگر نیاز امروز دانشگاه می باشد. دکتر کاظمی اشاره ای داشتند به شعار امسال که توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نامگذاری شده است تحت عنوان "اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل"، اینکه در سال های گذشته شعار زیاد داده شده اکنون وقت آن رسیده که به آنها عمل شود.ایشان در خصوص ساماندهی مدیریتی مراکز بیان کردند سیستم منطقه ای باید اصلاح شود و به سیستم استانی تبدیل شود چون سیستم منطقه ای اجرایی نیست و هیچگونه الزام اجرایی ندارد و باید سیستم مدیریتی استانی جایگزین آن شود.
دکتر کاظمی درخصوص استانی شدن و ساماندهی آموزشکده ها گفتند هیئت رئیسه دانشگاه در راس آن دکتر شفیعی مجوز استانی شده 10 استان را از هیئت امنا دانشگاه گرفته اند که بحمدا... در 7 استان این ساماندهی مدیریتی به خوبی محقق شده است و انتصابات استانی صورت گرفته است. ایشان گفتند در سیستم استانی مسائل مربوط به پرسنل، اداری و آموزشی و همچنین مسائل پژوهشی به نحو مطلوبتری پیگیری و اقدام خواهد شد. دکتر کاظمی هم افزایی و همفکری آموزشکده در سطح استان ها را برای کمک به یکدیگر و هم پوشانی مشکلات یکدیگر بسیار سازنده خواندند. ایشان عنوان کردند مدیریت در شزایط سخت و دشوار یک هنر است، جنگیدن با کمبود بودجه و کمبود امکانات هنر انسانی را نشان می دهد و با همفکری و به یک هدف مشترک فکر کردن و هم افزایی بین مسئولین و کارکنان راه پر فراز و نشیب و شرایط سخت را برای رسیدن به شرایط مطلوب راحت تر می کند. دکتر کاظمی در بخشی دیگر از سخنان خود افزودند مسئولین دانشگاه به تمامی مسائل و مشکلات آموزشکده ها واقف هستند و آنها را درک می کنند و هم می بینند و ما باید به مسئولین دانشگاه اعتماد داشته باشیم. مسئولین دانشگاه از افراد تاثیر گذار و با تجربه در حوزه آموزش عالی می باشند و صاحب فکر و اندیشه در این حوزه هستند. دکتر کاظمی گفتند مسئولین دانشگاه به دنبال رفع مشکلات مراکز هستند و تلاش خواهند کرد تجهیزات آموزشی مراکز به روز رسانی شود.
دکتر کاظمی اشاره ای داشتند به اقدامات خوب و مثبت دانشگاه که طی مدت گذشته صورت گرفته و گفتند در سال های گذشته بودجه ای برای پرداخت اضافه کار کارکنان وجود نداشت ولی ما در سال 95 شاهد پرداخت اضافه کار به کارکنان بودیم، ایشان همچنین اشاره ای داشتند به مجوزهای استخدامی اخذ شده و تبدیل وضعیت مدرسین دانشگاه به هیئت علمی فنی که این به نوبه خود کار بسیار مثبت و ارزشمندی است. دکتر کاظمی نیز اقدام خوب و مثبت دکتر شفیعی درخصوص استخدام اعضا هیئت علمی و تغییر نسبت 70 درصد استادیار و 30 درصد مربی که با تلاش بسیار زیادی این نسبت تغییر یافت.و این موضوع را در هیئت امنا جا انداختند که ما استاد مهارتی لازم داریم. از دیگر اقدامات مثبت دانشگاه تخصیص بودجه های رفاهی کارکنان، پرداخت ایاب و ذهاب، پرداخت حق غذا و... عنوان کردند و فرمودند در این زمینه کارهای خوبی صورت گرفته است.دکتر کاظمی در پایان سخنان خود از روسای آموزشکده ها خواستند به بیان نظرات بپردازند و گزارشی از وضعیت موجود آموزشکده ها ارائه نمایند.
در ادامه جلسه آقای مهندس سلیمانی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای ملایر گزارشی از وضعیت موجود آموزشکده های دختران و پسران ملایر افزودند با همفکری و تبادل اطلاعات و تجربه می توانیم در مسیر اصلی دانشگاه قرار بگیریم و خواستار آن شدند که با هم افزایی و هماهنگی بیشتر روسا کارهای مراکز را به سوی هدف دانشگاه سوق دهیم.
در ادامه مهندس شیردل رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای پسران سنندج ضمن تشکر از میزبانی آموزشکده شماره 1 کرمانشاه و تشکر از دکتر کاظمی بابت تشکیل جلسه منطقه، گزارش کاملی از وضعیت آموزشکده خود را ارائه کردند و خواستند درخصوص کمبود نیروی انسانی، تعیین تکلیف ساعات حضور اعضا هیئت علمی، تدریس برای دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد، افزایش ساعات تدریس افراد نخبه و با تجربه بازنشسته، پرداخت حق التدریس، تدریس کارکنان اداری و همچنین مشکلات کلی آموزشکده و رفع آن ها مطالبی را بیان نمودند.
سپس آقای دکتر قیاسی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای نهاوندضمن ارائه گزارش از وضعیت موجود آموزشکده نهاوند به برگزاری سمینار برق و کامپیوتر که در بهمن ماه سال جاری در آن آموزشکده برگزار خواهد شد و پیشنهاد کردند که سمینارهای تخصصی و همایش های علمی به صورت فصلی در هر یک از آموزشکده های منطقه برگزار شود.
سپس آقای مهندس سیدیان رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سقز به ارائه گزارش از وضعیت موجود آموزشکده سقز پرداخت و اشاره کردند به صحبت های آقای مهندس شیردل و گفتند مطالبی که آقای شیردل عنوان نمودند مشکلات آموزشکده سقز نیز می باشد.
در ادامه خانم رحمانی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران کرمانشاه بعد از ارائه گزارش از وضعیت موجود به سامانه جذب وزارت علوم اشاره کردند و گفتند نقش دانشگاه فنی و حرفه ای در این سامانه بسیار کمرنگ بود و خواستا ربازنگری در پذیرش رشته ها شدند.
سپس خانم دانشور رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران سنندج ضمن ارائه گزارش به بیان مشکلات آموزشکده پرداختند و درخصوص بودجه پژوهشی مطالبی را عنوان نمودند و اشاره کردند به برگزاری سمینارهای پژوهشی که در آموزشکده دختران انجام شده است و خواستند در تخصیص بودجه های پژوهشی تجدید نظر شود. در ادامه صحبتها به کمبود نیروی انسانی اشاره کردند و خواستار رفع این مشکل شدند.
در ادامه آقای مهندس طلوعی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای اسلام آباد ضمن ارائه گزارش از وضعیت آموزشکده به بیان مشکلات آموزشکده اسلام آباد پرداختند و خاطر نشان کردند مشکلات عنوان شده سایر مراکز مشکلات آموزشکده اسلام آباد نیز می باشد و از رئیس منطقه خواستند در مورد مرتفع نمودن این مشکلات آموزشکده های منطقه را یاری نمایند.
در ادامه آقای مهندس محمدی رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای شماره 2 کرمانشاه پس از ارائه گزارش از وضعیت موجود در زمینه برگزاری استارت آپ به مرکزیت دانشگاه رازی کرمانشاه و حائز رتبه شدن دانشجویان آموزشکده شماره 2 مطالب قابل توجهی را عنوان نمودند. ایشان درخصوص تبدیل وضعیت مدرسین دانشگاه فنی و حرفه ای به هیئت علمی فنی را کار بسیار بزرگ و ارزشمندی خواندند و از مسئولین تشکر و قدردانی نمودند.
دکتر کاظمی در پایان صحبت های روسا به تجهیزات و امکانات قدیمی مراکز اشاره کردند و گفتند تجهیزات موجود در مراکز بسیار قدیمی است و به روز نمی باشد و باید تلاش شود وسایل و تجهیزات قدیمی به روز شوند. ایشان گفتند مسئولین دانشگاه به دنبال رفع اینگونه مشکلات می باشند. ایشان به مدیریت هزینه ها اشاره کردند و گفتند بر اساس تکلیف و وظیفه باید این هزینه ها را مدیریت کنیم و تا جایی که امکان دارد بهینه کرد. ایشان یکی دیگر از اقدامات مثبت دانشگاه را عدم بدهی به بازار و پول آب، برق و گاز و دیون کارکنان دانستند و گفتند دانشگاه فنی و حرفه ای نسبت به سایر دانشگاه وضعیت خوبی دارد و بدهی پرسنلی و... ندارد و این از حسن های مدیریتی دانشگاه می باشد. ایشان گفتند روسا باید کاری انجام دهند که شاخص رضایتمندی بالا برود که بحمدا... این روند در دانشگاه فنی و حرفه ای چه از نظر مسائل رفاهی و چه از نظر تعامل با سیر دستگاه ها رو به رشد است. ایشان یادآور شدند با تلاش های رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای امسال بودجه دانشگاه 40 درصد نسبت به سایر دانشگاه ها رشد داشته است و این رشد در بین کلیه دانشگاه ها بی سابقه بوده است. ایشان از روسا خواستند این دید را به کارکنان منتقل کنند که ما یک مجموعه واحدی در دانشگاه فنی و حرفه ای و یک خانواده بزرگ هستیم این خیلی مهم است که هر اتفاقی که قرار است بیفتد اول بایستی بستر فرهنگی آن مهیا شود، این فرهنگ سازی وظیفه روسای آموزشکده ها می باشد و اگر لازم باشد با از منافع شخصی و از پست خود بگذرند تا مجموعه بتواند خوب عمل کند.
ایشان در پاسخ به سوال آقای مهندس سلیمانی درخصوص اهداف دانشگاه گفتند ما به عنموان رئیس آموزشکده و استان سیاست گذار دانشگاه نیستیم، سیاست های دانشگاه طبق قانون توسط هیئت رئیسه دانشگاه و هیئت امنا دانشگاه مورد بررسی و تصویب قرار می گیرد. هرآنچه که در هیئت امنا دانشگاه تصویب می شود سیاست دانشگاه است و ما به عنوان کارگذار و رئیس آموزشکده مسئول این هستیم مسائل و مشکلات و نقاط قوت و ضعف را مکتوب کنیم و به مسئولین دانشگاه انتقال دهیم و در جایی سفره دلمان را بازکنیم که مشکل گشا باشد، این مسئله مهمی است. ایشان توصیه کردند با مسئولین ارشد استان ها باید ارتباط گرفته شود و تعامل خوبی برقرار شود. ایشان تاکید کردند مسائل و مشکلات باید درون سازمان حل شود و نباید مسائل جاری و مشکلات پیش سایر مسئولین محلی مطرح شود.
در پایان دکتر کاظمی به سوالات روسای آموزشکده ها پاسخ دادند و بیان داشتند مشکلات و مطالب بیان شده به سمع و نظر هیئت رئیسه دانشگاه و شخص دکتر شفیعی رسانده خواهد شد و برای رفع مشکلات آموزشکده ها تلاش خواهند نمود.