در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403
nus.ac.ir

نشست کارآفرینی

     نشست کارآفرینی با حضور ریاست  محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کاظمی، مدیران گروه­ها، روسای دانشکده­ها، معاونت آموزشی ، معاونت و اعضای حوزه پژوهش در سالن جلسات آموزشکده شهید مفتح همدان تشکیل گردید.

در ابتدا با تلاوتی چند از آیات قرآن مجید توسط آقای بختیاری جلسه آغاز و سین نشست اعلام گردید.

 در ادامه آقای مهندس مژدهی معاونت محترم پژوهش و فناوری ضمن خوش آمد­گویی به اعضا حاضر در جلسه، شرح وظایف حوزه معاونت پژوهش و فناوری بر اساس سیاست­های سازمان مرکزی  را بیان نمودند.  

سپس گزارش عملکرد واحد کارآموزی توسط آقای بیات قرائت شد. و برگزاری 7 جلسه توجیهی کارآموزی در سه آموزشکده شهر همدان را از فعالیت­های انجام شده در این زمینه بیان کردند. ایشان از برگزاری دوره کارآموزی در تابستان خبر داده و اعلام کردند که این دوره از 15/4/98 لغایت 31/5/98 برگزار می گردد.

آقای مهندس حمید مجیدی  گزارشی از اقدامات صورت گرفته پس از انعقاد ده تفاهم نامه همکاری ( اداره کل آموزش وپرورش، شرکت شهرک های صنعتی، اتاق اصناف، حوزه هنری، شرکت آب وفاضلاب، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه بوعلی سینا، شرکت ایساکو، اداره کل فنی و حرفه­ای، پارک علم و فناوری استان همدان )   با ادارات و صنایع را بیان نمودند. ایشان رمز موفیقت و به فعلیت رساندن این تفاهم نامه ها را در گرو همکاری و تعامل مدیران محترم گروه های آموزشی عنوان نمودند. کارشناس گروه پژوهش و ارتباط با صنعت در ادامه گزارشی از تجهیزات خریداری شده در سه فاز را توسط سازمان مرکزی بیان نمودند.

سپس  اعضای حاضر در جلسه در خصوص مباحث وگزارش های مطرح شده به گفتگو وتبادل نظر پرداختند.

سپس  آقای ترکاشوند رئیس اداره حراست ضمن تشکر از فعالیت­های صورت گرفته در حوزه معاونت پژوهش و فناوری از برگزاری  سمینار ایمنی در سطح  مدیران وکارشناسان آموزشکده­های استان خبر دادند.  

در پایان، جناب آقای دکتر کاظمی ریاست محترم دانشگاه فنی وحرفه­ای استان همدان ضمن گرامی داشت یاد وخاطره شهدای 7 تیر، از  همه تلاشهای معاونت وکارکنان حوزه پژوهش قدردانی وتشکر کرده و از دو بال آموزش و پژوهش به عنوان پایه های  علمی دانشگاه یاد کردند.ایشان خاطر نشان کردند که دانشگاههای کشور به سمت دانشگاه نسل سوم می­روند تا بتوانند با توجه و تمرکز بر مقوله کارآفرینی ارتباط خود را با صنعت برقرار کنند در صورتی که دانشگاه فنی­وحرفه­ای به دلیل ماهیت فنی و مهارتی آموزش­ها در زمره دانشگاه نسل سوم قرار دارد و این نقطه تمایز و تفاوت آن با سایر دانشگاه­های کشور است. در ادامه بیان کردند که جهت کیفی سازی دانشگاه  باید بیشتر به دروس اصول سرپرستی وکارآفرینی  اهمیت داده شود. تحقق اهداف و نتایج دروس کار­آموزی نیز مستلزم نظارت کیفی صحیح و پیوسته ­در این حوزه بوده و عنوان نمودند که تحقق این مهم قائم به فرد نبوده و نیاز به مشارکت همه جانبه از طرف  مدیران گروه­ها، اعضای هیات علمی و معاونت های مختلف دانشگاه می­باشد. ایشان در ادامه بیان کردند که خروجی اصلی دانشگاه در تربیت فارغ التحصیلان آن تبلور پیدا می کند، گامی موثر وکلیدی برای تحقق کیفی پرورش فارغ التحصیلانی خوب و توانمند دانشگاه فنی وحرفه­ای، ایجاد و رشد کانون­های نوآوری وخلاقیت، پارک های علم وفناوری می باشد. ایده­های تقاضا محور و دفاع از آنها ، ثبت اختراع وتجاری سازی محصولات و روشهای حاصل از ایده­ها­ی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه فنی وحرفه­ای، از فعالیت هایی است که در این مراکز محقق خواهد شد. نمونه های چنین فضاهایی دردانشگاه­ها ومراکز تحقیقاتی کشورهای دیگر انجام گرفته که خروجی خوبی از آن گرفته شده است.  

در پایان ایشان از کلیه فعالیت های انجام گرفته در حوزه معاونت پژوهشی تقدیر وتشکر کرده و از خداوند منان خواستار توفیق روزافزون برای این عزیزان شدند.