در حال بارگذاری ...
شنبه 22 دی 1403
nus.ac.ir

وبینار تاثیر آموزش­های  فنی - مهارتی درجهش تولید و اشتغال پایدار برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان:  وبینار تاثیر آموزش­های  فنی –  مهارتی در جهش تولید و اشتغال پایدار با حضور دکتر ملکیان مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری همدان، دکتر سعید زمانی رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه­ای کشور، دکتر احمد توصیفیان مدیر کل تعاون ، کار  و رفاه اجتماعی استان و دکتر محمد علی کاظمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه­ای استان و با شرکت اعضا هیات علمی ، مدرسین و کارکنان آموزشکده­های استان همدان برگزار گردید.

دراین جلسه مهندس مجیدی مدیر مرکز نوآوری دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین و سخنرانان وبینار دلیل برگزاری این وبینار را تقارن آن با هفته مهارت و کار آفرینی و همچنین تاثیر مهارت آموزی در کمک به جهش تولید صاحبان صنایع که امسال هم با این عنوان از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نامگذاری شده است بیان نمودند.

سپس دکتر ملکیان نیاز مبرم شرکت­های تولیدی را افراد دارای مهارت جهت استخدام بیان نمودند که گاهاً شاید برای جذب یک نیروی دارای مهارت بالا به خارج از استان نیز روی آورند. ایشان ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه­ای را به لحاظ  تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی اساتید و مدرسین مجرب و دانشجویان فنی در کمک به رونق و جهش تولید و رفع نیاز نیروی انسانی ماهر صنایع، مثبت ارزیابی نمودند.

در ادامه دکتر زمانی به تبین آموزش­های فنی- مهارتی و ارتباط آن با اشتغال پایدار پرداختند و به آموزش اساتید کارآفرینی دانشگاه و صدور گواهینامه صلاحیت تدریس در این درس را از برنامه­های آتی این مرکز عنوان نمودند. دکتر زمانی برنامه بعدی مرکز کار­آفرینی را ساماندهی فارغ التحصیلان و تشکیل کانون فارغ التحصیلان به صورت کشوری و استانی را در دستور کار معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه قلمداد نمودند که اجرای این طرح می تواند به اشتغال فارغ التحصیلان کمک شایانی نماید.

ایشان تشکیل مرکز کار آفرینی و ایجاد شرکت­ها ی دانشگاهی در ایجاد اشتغال برای جوانان را با تعامل و همکاری با مرکز کار آفرینی وزارت کار رفاه و تامین اجتماعی را یکی دیگر از برنامه­ های آتی دانشگاه بیان نمودند.

سپس دکتر توصیفیان دانشگاه کار آفرین را دانشگاهی دانستند که با صنعت و جامعه ارتباط داشته باشد. ایشان به آماری از 20 مرکز کار یابی در سطح استان اشاره نمودند که غالباً افراد فنی و دارای مهارت از شانس بالایی برای استخدام در شرکت های صنعتی، تولیدی ، خدماتی و بازرگانی برخوردار هستند. و وجود سامانه کار آموزی وزارت کار و رفاه اجتماعی را فرصت مناسبی جهت ارتباط صنعت و دانشگاه  بیان نمودند که دانشجویانی که از طریق سامانه به صاحبان صنایع معرفی می شوند حقوق ماهیانه به آنان در دوران کارآموزی از سوی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی پرداخت می شود.

در پایان جناب آقای دکتر کاظمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه­ای استان ضمن تشکر از حضور کلیه اساتید، مدرسین و سخنرانان این وبینار از مساعدت­ها و حمایت­های جناب آقای مهندس شاهرخی استاندار محترم همدان، معاونین ایشان، مدیران کل محترم ادارات مرتبط با موضوع آموزش­های مهارتی تقدیر و تشکر نمودند.

ایشان یکی از راه­های ایجاد اشتغال پایدار را بورس دانشجویان در صنایع تولیدی موفق استان و کشور بیان نمودند که بعد از فارغ­التحصیلی بلا فاصله در واحد تولیدی به کارگیری شوند. و برای فارغ التحصیلان پسر جهت عدم جلوگیری از وقفه به دلیل خدمت مقدس سربازی برای اشتغال در صنعت ، طرح سرباز صنعت را پیشنهاد نمودند.