در حال بارگذاری ...
شنبه 22 دی 1403
nus.ac.ir

دانش آموختگان

دانش آموختگان

دفتر دانش آموختگان

انجمن فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه­ای به همت مسئولین وقت دانشگاه و با همراهی عده‌ای از فارغ‌التحصیلان به منظور برقراری و تقویت پیوند میان فارغ‌التحصیلان با یکدیگر از یک طرف و فارغ‌التحصیلان و دانشگاه از طرف دیگر پایه‌گذاری گردید. این انجمن پیوندی است میان صدها نفری که همه ساله وارد دانشگاه فنی و حرفه­ای شده و پس از فراگیری رشته‌های علوم و مهندسی این دانشگاه را ترک می‌کنند، میان آنان که هم‌اکنون در دانشگاه به آموزش و پرورش اشتغال دارند و آنان که آموخته‌ها را به کار گرفته و آزموده‌اند. حاصل این پیوندها جامعه‌ای را تشکیل می‌دهد که قرار است به گونه‌ای متفاوت از تفکر غالب بیندیشد و راهکارهایی را برگزیند که از راهکارهای متعارف متفاوت باشد.

پایه‌گذاران انجمن این تشکل را با هدف ایجاد و حفظ ارتباط مستمر بین فارغ‌التحصیلان و دانشگاه، کوشش برای ارتقای علمی، فنی و دانش مدیریتی فارغ‌التحصیلان علاقمند، ایجاد و تحکیم ارتباط بین دانشگاه و کسب و کارهای مختلف، بهره‌گیری از نظرات و تجارب فارغ‌التحصیلان در جهت ارتقای علمی و فنی دانشگاه و سازماندهی و هدایت کمک‌های مردمی و صنایع و واحدهای اقتصادی برای پیشبرد امور دانشگاه، بنیان نهاده‌اند.

 ماموریت

ایجاد زمینه ارتباط و تعامل موثر فارغ التحصیلان با یکدیگر و بین انجمن فارغ التحصیلان و ذینفعان آن (دانشگاه، اساتید، دانشجویان، صنعت، جامعه و دولت) با هدف کمک به توسعه دانشگاه و صنعت

 چشم انداز انجمن

انجمن فارغ التحصیلان نهادی ارزش آفرین، یادگیرنده و ثروت آفرین است که مورد وثوق و تاثیرگذار بر فارغ التحصیلان، دانشجویان، دانشگاه، نظام آموزشی، صنعت، جامعه و دولت است. جامعه دانشگاهی دانشگاه فنی و حرفه ای با ماموریت و اهداف انجمن آشنا هستند، به آن تعلق خاطر دارند و با آن صمیمانه همکاری می کنند.

چشم انداز انجمن در رابطه با فارغ التحصیلان

انجمن شبکه ای منسجم و کارآمد از فارغ التحصیلان دانشگاه به وجود آورده است که همراه و حامی یکدیگر برای رشد فردی، حرفه ای و اجتماعی هستند و اکثریت قریب به اتفاق آنها با انجمن و با یکدیگر ارتباط موثر و مستمر دارند.

چشم انداز انجمن در رابطه با دانشگاه و نظام آموزشی

انجمن نقش موثری در ارتقای جایگاه و اثرگذاری دانشگاه در سطح ملی و بین المللی دارد، در شکل گیری مراکز پژوهشی و جذب و اجرای پروژه های پژوهشی دانشگاه و تامین بخشی از درآمد سالانه دانشگاه نقش موثر دارد، و اعضای انجمن در هدف گذاری و پیشبرد اهداف دانشگاه و نظام آموزشی کشور مشارکت ساختار یافته دارند.

 

چشم انداز انجمن در رابطه با دانشجویان

انجمن نقش موثری در هدایت و حمایت تحصیلی و شغلی و افزایش توان تخصصی و حرفه ای دانشجویان و کمک به تعریف و اجرای پروژه های دانشجویی و کارآموزی دارد.

چشم انداز انجمن در رابطه با صنعت و بنگاه های اقتصادی

انجمن به عنوان مرجع شناسایی فرصت های جدید، معرفی نیروی انسانی متخصص، و ارجاع مشکلات فنی و مدیریتی صنعت و   بنگاه های اقتصادی شناخته شده است.

چشم انداز انجمن در رابطه با جامعه و سازمان های مردم نهاد

انجمن به عنوان یک الگوی موفق در سطح بین المللی برای خلق و حمایت از سرمایه های اجتماعی شناخته شده است و ضمن ایجاد زمینه برای مشارکت موثر اعضای انجمن در فعالیت های اجتماعی، با سایر انجمن­های           فارغ التحصیلی و سازمان های مردم نهاد هم جهت با انجمن، همکاری موثر و هم افزا دارد.

چشم انداز انجمن در رابطه با دولت و سازمان های دولتی

انجمن نهادی تاثیرگذار در تصمیم سازی، سیاست گذاری و حل مسائل کلان کشور، و مرجع تعریف و ارجاع پروژه های علمی و پژوهشی جهت حل معضلات کشور است.

----------------------------------------------------------------------------------------

دانش‌آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای، سرمایه‌های گرانقدر انسانی می‌باشند که ایجاد یک ساز و کار مشخص و پایدار برای حفظ ارتباط با آنها بسیار ضروری است. از طریق این ارتباط هم دانشگاه جهت رشد و ارتقای خود از ظرفیت موجود دانش‌آموختگان بهره می‌برد و هم دانش‌آموختگان برای کسب موقعیت‌های مناسب حرفه‌ای و موفقیت در مسیر تحقق بخشیدن به ایده‌های خود از حمایت دانشگاه سود می‌برند. در این راستا، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه­ای به‌منظور ایجاد یک رابطه دوطرفه، مفید و مؤثر بین دانشگاه و دانش‌آموختگان آن ایجاد گردیده است.

 مأموریت این دفتر علاقه‌مندسازی، آگاه‌سازی و درگیر ساختن دانش‌آموختگان به‌منظور یک تعامل سازنده دوسویه می‌باشد. با ایجاد این رابطه پویا انتظار می‌رود که بخش عظیمی از استعدادها و ظرفیت‌های معطّل در زمینه‌های مختلف علمی، آموزشی، فرهنگی، اقتصادی و غیره که می‌تواند سبب رشد و شکوفایی کشور گردد به‌کار گرفته شود. 

دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان به‌صورت چتری بر سایر انجمن‌ها و کانون‌های دانش‌ آموختگی فعال در دانشگاه فنی و حرفه ای عمل خواهد نمود. عمده فعالیت‌های دفتر، در مدیریت و تنظیم رابطه دانش‌آموختگان با دانشگاه و کانون‌های موجود در آن خواهد بود. دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان از همه دانش‌آموختگان عالی‌قدر دانشگاه دعوت می‌نماید تا این دفتر را در رسیدن به اهداف خود یاری نمایند.

اهداف دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان

اهداف ایجاد دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان به شرح زیر می‌باشند:

- جمع‌آوری، حفظ و به‌روزرسانی اطلاعات کلیه دانش‌آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای؛

- ایجاد و حفظ ارتباط مستمر بین دانش‌آموختگان و دانشگاه؛

- تسهیل در اشتغال دانش‌آموختگان و توسعه کسب و کارهای جدید با استفاده از شبکه دانش‌آموختگان دانشگاه؛

- تلاش در جهت ارتقای علمی و حرفه‌ای دانش‌آموختگان؛

- بهره‌گیری از نظرات، تجارب و توانمندی‌های دانش‌آموختگان؛

- تسهیل در جذب و هدایت کمک‌های مادی و معنوی دانش‌آموختگان؛

- توسعه روابط بین‌المللی از طریق ارتباط با دانش‌آموختگان خارج از کشور.

فعالیت‌های دفتر ارتباط با دانش‌آموختگان

- ارتباط با دانش‌آموختگان از طریق فضای مجازی شامل تلگرام، وبسایت، ایمیل و…؛

- تهیه و جمع‌آوری محتوای خبری جهت اطلاع‌رسانی؛

- معرفی فرصت‌های شغلی به دانش‌آموختگان؛

- کمک به برگزاری همایش‌های دانش‌آموختگی؛

- تسهیل در جذب و هدایت توانمندی‌های مادی و معنوی دانش‌آموختگان؛

- تسهیل در فرآیند بهره‌مندی دانش‌آموختگان از امکانات دانشگاه با هماهنگی ادارات مربوطه‌؛

- تشویق، ترغیب و راهنمایی در ارتباط با ایجاد کانون‌های دانش‌آموختگی دانشکده‌های فاقد آن در دانشگاه.

اعضاء هیأت مدیره کانون دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان

  1. آقای مهندس مصطفی حقمرادی نیا
  2. آقای مهندس احمد مهرپویا
  3. آقای مهندس مهدی عرب زاده
  4. سرکار خانم مهندس طیبه عظیمی
  5. سرکار خانم مهندس لیلا قدرتی انور