در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403
nus.ac.ir

اولین جلسه  ستاد اقتصاد دانش بنیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان

اولین جلسه ستاد اقتصاد دانش بنیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان برگزار شد.

اولین جلسه ستاد اقتصاد دانش بنیان دانشگاه فنی و  حرفه ای استان همدان در روز دوشنبه مورخ 26/2/1401 با حضور جناب آقای دکتر کاظمی ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان به حضور رؤسای آموزشکده های استان و همچنین تنی چند از مدیران عامل شرکت­های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد و نوآوری شهید احمدی روشن و نماینده شرکت شهرک های صنعتی استان در محل سالن جلسات دانشکده شهید مفتح برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه ضمن تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید آقای مهندس مجیدی مدیر مرکز رشد و نوآوری شهید احمدی روشن ضمن خیر مقدم به میهمانان حاضر در جلسه، گزارشی از اهم فعالیت و خدمات دانش بنیان ارائه نمودند.

مهندس مجیدی در ادامه سخنان به دسته بندی کالاها­ و خدمات­ توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره نمودند و در ادامه شرح وظایف کمیته های ستاد دانش بنیان استان و اهداف کمی و برنامه­ اجرایی مرکز رشد و نوآوری شهید احمدی روشن را در سال 1401 به تفصیل تشریح نمودند. ایشان طرح دستیار فناوری را یکی از طرحهای مفید در جذب دانشجویان مستعد و نخبه به شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک های علم و فناوری تاکید نموده و دستورالعمل آن را بیان نمودند.

در ادامه جلسه آقای دکتر کاظمی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان ضمن ایراد سخنرانی به اهمیت       شرکت­های دانش بنیان در راستای توسعه  همه جانبه استان تاکید و نقش دانشگاه فنی و حرفه ای را در پیشبرد اهداف این شرکت­ها مهم دانستند.

در ادامه جلسه روسای محترم آموزشکده ها و چندین نفر از مدیران عامل شرکت های دانش بنیان به بیان دیدگاههای خود پرداخته و پیشنهاداتی در رابطه با توسعه  مراکز رشد ارائه نمودند.

مصوبات جلسه:

  • تهیه برنامه اجرایی با موضوع اقتصاد دانش بنیان برای سال جاری و چهار سال آینده با توجه به نقاط قوت و ضعف استان، ظرفیت­های موجود هر آموزشکده اعم از اعضاء هیأت علمی، مدرسین موظف و حق التدریس، دانشجویان، فعالین مراکز رشد،    شرکت­های دانش بنیان، فارغ التحصیلان برتر و موفق برای پیشرفت اقتصادی استان مبتنی بر دانش و فناوری جهت ارائه به استانداری محترم همدان و معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی.
  • حمایت از استقرار فارغ التحصیلان موفق در مرکز رشد و نوآوری جهت ترغیب سایر دانشجویان با مفاهیم انکوباتورها و آشنایی با مفاهیم و شرایط حضور و  تشکیل هسته/ واحد فناور در مرکز
  • ارتباط مستمر و پیوسته با واحدهای تحقیق و توسعه شرکتهای دانش بنیان و صنایع فعال استان  برای انجام نیاز صنعت در قالب هسته های فناور مرکز رشد( مسئول پیگیری: مسئول پیگیری: مرکز نوآوری شهید مفتح و مرکز نوآوری حاج حشمت نهاوند)
  • ایجاد هسته فناور دانش آموزی ( جهت آشنایی و ترغیب دانش آموزان با مرکز رشد و نوآوری)
  • تشکیل جلسات آموزشی دوستانه و چهره به چهره با دانشجویان در خوابگاه ها جهت تببین و آشنایی بیشتر با  اهداف و رسالت مرکز رشد و نوآوری
  • استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی جهت بیان و انتقال تجربیات اکتسابی از فرصت های مطالعاتی انجام شده در صنعت
  • برگزاری جلسه با حضور مدیر و کارشناسان مرکز رشد با گروه های آموزشی آموزشکده ها و ترغیب اساتید موظف و حق التدریس برای تیم سازی و ایجاد هسته فناور با بهره گیری از دانشجویان مستعد در مرکز رشد  
  • برگزاری مسابقه پروژه های دانشجویی برتر و استقرار پروژه های دارای امکان تجاری سازی در مرکز رشد          
  • برگزاری کلاس های آموزشی حضوری در زمینه اقتصاد دانش بنیان از قبیل: تیم سازی، طراحی بوم و کسب و کار، ارائه موثر، ایده پردازی و .... برای دانشجویان
  • اطلاع رسانی طرح دستیار فناوری برای دانشجویان کارشناسی ترم آخر و تشویق و ترغیب دانشجویان مستعد جهت شرکت در  طرح
  • ارائه گزارش از فعالیت های صورت گرفته به صورت ماهیانه به دبیرخانه ستاد واقع در مرکزرشد دانشکده شهید مفتح