در دانشگاه فنی و حرفهای استان کرمان صورت گرفت:
تشکیل اولین کنسرسیوم مهارتآموزی و اشتغال با حضور هیئترئیسه دانشگاه و صاحبان صنایع استان
۱8 تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه فنی و حرفهای استان کرمان و شرکتها و صاحبان صنایع کوچک و بزرگ استان در قالب طرح توسعه اشتغال دانشآموختگان (تاد)، یکشنبه 21 آبانماه 1402 در دانشگاه فنی و حرفهای استان کرمان منعقد شد.
به گزارش ادارهکل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان و اعضای هیئت رئیسه ضمن سفر به استان کرمان، یکشنبه 21 آبانماه 1402 در اولین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشگاه فنی و حرفهای استان کرمان حضور یافته و با صاحبان صنایع و مدیران شرکتها و کارخانههای ملی و منطقهای دیدار و گفتوگو کردند.
دکتر خسرویان در این نشست، ضمن معرفی دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان دانشگاهی تحولنگر با رویکرد تربیت نیروی انسانی مورد نیاز صنایع، بهویژه صنایع پایدار و جدید و هدف تمهید شرایط برای گسترش کسب و کارهای مهارتمحور در کشور تصریح کرد: کسب مهارتهای جدید در راستای توسعه صنایع و آموزش نیروی انسانی ماهر و متعهد برای حضور فعال در عرصه تولید مستلزم یک نظام آموزش عالی فنی و حرفهای است و این دانشگاه با عزمی راسخ بنا دارد این مهم را تحقق بخشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: امروز روز پرافتخاری برای دانشگاه فنی و حرفهای است و استقبال صنایع بزرگ برای تأمین نیروهای موردنیاز از طریق این کنسرسویم امیدبخش است. وی افزود: دانشگاهها از نسل یک تا نسل چهار تکامل داشتهاند و اگر در گذشته صرفاً به مسائل تحقیقاتی و پژوهش پرداخته میشد، امروز دانشگاهها در تلاشند در یک تعامل و همکاری بسیار نزدیک با اکوسیستم صنعتی و اقتصادی گام بردارند.
دکتر خسرویان با بیان اینکه مهمترین سرمایه سازمانها سرمایه انسانی است، ادامه داد: همه کشورهایی که در یک رقابت چالشپذیر پیشرفت و توسعه در یک منطقه جغرافیایی حضور دارند، تلاش میکنند، حوزههای فناوری و نوآوری را توسعه دهند. وی ابراز داشت: توسعه منابع انسانی یکی از ارکان توسعه فناوری و نوآوری است و کشورهایی که برنامه توسعه اقتصادی دارند برای نیروی کار برنامهریزی میکنند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور اظهار کرد: کنسرسیومهای اشتغال را برای این سیاست طراحی کردهایم تا در ارتباطی نزدیک با صاحبان صنایع و مشاغل، نیازهای آنها را طی 5 سال آینده پیش بینی و برآورد کرده و بهتناسب آن امکانات را بررسی و سیاستگذاری کنیم که چه رشتههایی و چه زیرساختهایی لازم داریم و میبایست چه هیئت علمیای برای کدام رشته جذب شود. وی تصریح کرد: به عنوان نمونه، اگر در کرمان که قطب معدنی و صنعتی کشور است میبایست رشتههایی ایجاد کنیم که جهش صنعتی را در استان تقویت کند، این نقشه راه را برای دانشگاه تدوین کنیم.
دکتر خسرویان افزود: تیمی در دانشگاه فنی و حرفهای بحث کنسرسیوم اشتغال را در ارتباط نزیک با ذینفعان و صنایع دنبال میکند و پیشبینی میشود بیش از 9 هزار دانشآموخته فنی و حرفهای آینده روشنی در صنعت استان کرمان داشته باشند. رئیس دانشگاه فنی و حرفهای گفت: صنایع با نگاه راهبردی و استراتژیک از برنامه کنسرسیوم اشتغال دانشگاه شهید چمران کرمان استقبال کردند و از بقیه صنایع دعوت میکنم به این کنسرسیوم ملحق شوند تا نیروی راهبردی لازم را برای آینده صنعت و کسب و کار خود فراهم کنند.
در این مراسم، دکتر حسنزاده، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان، مهندس طبیبزاده، رئیس اتاق بازرگانی کشور، مهندس ابراهیمنژاد، مدیر آموزش و تجهیز نیروی انسانی، آقای مصباح، مدیرکل کار و تعاون و رفاه اجتماعی استان، مهندس، مجیدی، مدیرعامل شرکت نیرو صنعت سرچشمه، دکتر میجانی، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی به ایراد سخنرانی پرداختند.
گفتنی است در پایان مراسم، ۱۸ تفاهمنامه همکاری در راستای بهکارگیری فارغالتحصیلان دانشگاه بین دانشگاه فنی و حرفهای استان کرمان و صاحبان صنایع امضا شد.