در آیین اختتامیه سی و یکمین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت:
نفرات برگزیده بخشهای معارفی ادبی، آوایی و هنری معرفی شدند
آیین اختتامیه سی و یکمین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت به میزبانی دانشگاه ملی مهارت استان همدان با حضور دکتر جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت کشور، دکتر محمدعلی کاظمی، رئیس دانشگاه ملی مهارت استان همدان، سردار مهدی ظفری، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان همدان و جمعی از مسئولین کشوری و استانی در سالن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان همدان، آیین اختتامیه سی و یکمین جشنواره با قرائت محمدمهدی طالبیان، نفر اول جشنواره در رشته تحقیق قرآن کریم آغاز شد. سپس، محمد رحیمی نفر اول رشته دعاخوانی جشنواره دعای فرج را برای حضار خواند. پس از پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، کلیپ مراحل روند برگزاری جشنواره برای حاضرین در مراسم نمایش داده شد.
دکتر محمدعلی کاظمی، رئیس دانشگاه ملی مهارت استان همدان به عنوان میزبان برنامه ضمن تقدیر و تشکر از تمامی شرکتکنندگان در این جشنواره و حماسهآفرینی مردم در انتخابات، گفت: امیدواریم میزبان شایستهای بوده باشیم و برگزیدگان جشنواره، نمایندگان شایستهای برای دانشگاه ملی مهارت در مرحله بعدی باشند.
کاظمی با اشاره به اینکه دانشجویان باید کنفرانسها و جشنوارههایی که برگزار میشود را جدی بگیرند، خاطرنشان کرد: در اینگونه رویدادها، فضا برای تعامل و آشنایی با فرهنگهای مختلف به وجود میآید که تجربهای گرانبها است.
دکتر محمدرضا جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت کشور در آیین اختتامیه با بیان اینکه قرآن قویترین کتاب علمی است، گفت: با ظهور قرآن کلماتی آفریده شد که بر ادبیات و محتوای غنی ایران اسلامی تاثیرگذار بود.
وی با اشاره به اینکه پرمعناترین معارف قرآنی در کتاب مسلمان آورده شده است، اظهار کرد: قرآن کتاب تعقل است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت کشور با بیان اینکه مشارکت بالای بانوان در برخی از حوزههای قرآنی نشانه اهمیت و توجه این کتاب به جایگاه زنان است، خاطرنشان کرد: مفسران طبیعت، دانشمندان هستند و مفسران کتابهای آسمانی، عالمان.
مهدی قاسمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت استان همدان ضمن تشریح روند برگزاری جشنواره، تصریح کرد: ۲۹۲ دانشجو شامل ۱۷۰ دانشجوی خانم و ۱۲۲ دانشجوی آقا در ۲۶ رشته در این جشنواره شرکت کردند.
وی تاکید کرد: رشتههای فیلم کوتاه، تولید پادکست و کلیپ، مقالهنویسی، ایدهپردازی و نوآفرینی و تولید برنامه کاربردی تلفن همراه به صورت مستقیم از مرحله نیمه نهایی مستقیما به سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت رسیدند.
در این آیین، مراسم خادمان امام رضا (ع) و ورود پرچم و نقالی انجام شد.در نهایت، سی و یکمین جشنواره با معرفی نفرات برگزیده در بخشهای ادبی، آوایی، هنری و معارفی، تقدیر از سرپرستان و عوامل اجرایی به کار خود پایان داد.